KLIMATISATIE


  Goede technieken voor klimatisatie zorgen voor een aangename binnentemperatuur, het hele jaar door. Een volledige installatie bestaat uit toestellen voor warmteproductie, afgifte-elementen en ventilatiesysteem.

  De beste klimatisatie technieken voor je woning kies je op basis van je persoonlijke wensen, de grootte en de oriëntatie van de woning en het type isolatie. Harry Vets maakt een analyse van de bestaande situatie of de plannen. Hiermee kan hij een correcte en duurzame oplossing voorstellen. Voor elk project ligt de focus op economische en ecologische rendabiliteit.

  CENTRALE VERWARMING

  Efficiënt verwarmen met een zuinige installatie

  Een volledige verwarmingsinstallatie bestaat uit de ketel, de verwarmingselementen en het leidingennetwerk. De perfect installatie combineert een hoog comfortniveau met een maximale energiezuinigheid.
  De beste verwarming voor jouw woning of kantoor plaatst Harry Vets
  AIRCONDITIONING

  Een aangename binnentemperatuur, het hele jaar rond

  In de warme zomermaanden kan de temperatuur in huis hoog oplopen. Je houdt de woon- en werkruimte en slaapkamers goed koel met een airco. Maar een airco kan, behalve koelen, ook verwarmen.
  AIRCONDITIONING / Harry Vets

  Harry kiest voor kwaliteit en plaatst toestellen van Daikin, Vaillant en Weishaupt.

  WARMTEPOMPEN

  De meest duurzame en milieuvriendelijke toepassing

  Warmtepompen winnen de laatste jaren aan populariteit. Logisch, want de warmtepomp biedt vele voordelen. Een warmtepomp is milieuvriendelijk en duurzaam, heeft een hoog rendement en heeft geen onderhoud nodig.
  WARMTEPOMPEN / Harry Vets

  Heb je vragen of wil je een prijsofferte ontvangen?

  Harry Vets

  Harry Vets is zelfstandig plaatser van sanitair en verwarmingsinstallaties. Hij werkt voor nieuwbouw en renovatie elk project uit van A tot Z.

  Contactgegevens

  Vets BV
  Pater Damiaanstraat 14
  3130 Betekom

  0472 32 38 42

  BE 0741 500 266