AIRCONDITIONING OP MAAT


  INSTALLATIE EN MONTAGE VAN

  Airco voor koelen en verwarmen

  Er bestaan verschillende aircosystemen, met elk hun voor- en nadelen. Het grootste verschil zit in de buitenunit. Bij een monoblock of een mobiele airco is er geen buitenunit. De complexere split-airco’s hebben wel een buitenunit, en daardoor ook meerdere mogelijkheden.

  Om te weten welk systeem voor jou het beste is, kan je een aantal vragen stellen: moet de installatie in 1 of meerdere kamers geplaatst worden, wil je enkel koelen of ook verwarmen, hoe frequent ga je de airco gebruiken, heb je plaats voor een buitenunit,… Welk systeem je ook kiest, je laat het best plaatsen door een vakman. Zo ben je zeker dat de toestellen correct geplaatst worden en goed werken.
  Werkwijze voor de plaatsing van airco door Harry Vets:

  • Plaatsbezoek: in overleg met de klant worden de verschillende mogelijkheden bekeken. Welke toestellen zijn het meest geschikt en op welke plaatsen kunnen de verschillende elementen geplaatst worden. Op basis van dit bezoek wordt een prijsvoorstel opgemaakt.  

  • Montage: de uitvoering bevat de boorwerken en het plaatsen van de leidingen, de montage van de binnen- en buitenunits en de aansluiting van de koelleiding en stuurkabels 

  • Inregeling: als de volledige installatie geplaatst is, worden testen op lekkages uitgevoerd en kunnen de leidingen gevuld worden met koelvloeistof 

  • Informatie voor de klant: na de inregeling krijgt de klant de volledige uitleg over het toestel en de ingebruikname
  airconditioning/ Verwarmen of Koelen / Harry Vets

  Zoek je een zelfstandig airco-installateur?

  Harry Vets

  Harry Vets is zelfstandig plaatser van sanitair en verwarmingsinstallaties. Hij werkt voor nieuwbouw en renovatie elk project uit van A tot Z.

  Contactgegevens

  Vets BV
  Pater Damiaanstraat 14
  3130 Betekom

  0472 32 38 42

  BE 0741 500 266