DE BESTE VERWARMING VOOR JOUW WONING OF KANTOOR


  PLAATSING, INREGELING EN ONDERHOUD VAN

  De volledige verwarmingsinstallatie

  Harry Vets is een ervaren verwarmingstechnieker. Hij helpt je met een volledig nieuwe installatie, een jaarlijks onderhoud of reparatie. 

  • Onderhoud: Een jaarlijks onderhoud van de verwarmingsketel is verplicht om de veiligheid en de werking te kunnen verzekeren. Harry Vets kijkt de volledige installatie na en reinigt de ketel. Zo ben jij zeker van een zuinig verbruik en een optimaal rendement. 
  • Depannage: Werkt de verwarming niet meer? Blijven de radiatoren lauw? De waakvlam in de ketel valt uit? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de verwarmingsinstallatie niet meer werkt. Bij een storing komt Harry Vets snel ter plaatse om het probleem op te lossen.

  • Verwarmingsketel vervangen: Een verwarmingsketel is na 15 à 20 jaar aan vervanging toe. Nieuwe modellen zijn heel wat zuiniger en werken efficiënter. Bovendien kan je profiteren van energiepremies waarmee je aanzienlijk kan besparen. Harry Vets plaatst jouw nieuwe installatie.

  • Volledige installatie van A tot Z: de verwarmingsketel installeren, het volledige leidingennet aanleggen, de verwarmingstoestellen plaatsen en het systeem opstarten. Harry Vets voorziet de nieuwe installatie en werkt alles af tot in de puntjes, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

  • Advies en begeleiding voor zelfplaatsers: Ben je zelf een Handige Harry? Super. Harry Vets geeft je graag zijn tips en helpt je als je vragen hebt. 

  Naast de verwarming plaatst Harry ook het ventilatiesysteem. Vraag je vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een plaatsbezoek.

  Klimatisatie Verwarming

  Zoek je de beste verwarming voor je woning?

  Enkele realisaties


  Harry Vets

  Harry Vets is zelfstandig plaatser van sanitair en verwarmingsinstallaties. Hij werkt voor nieuwbouw en renovatie elk project uit van A tot Z.

  Contactgegevens

  Vets BV
  Pater Damiaanstraat 14
  3130 Betekom

  0472 32 38 42

  BE 0741 500 266